UGODNOSTI IN DARILA

 
maketa
S ČRNILOM IN ZLATOM, prva izvirna slovenska bibliofilska izdaja
  • Ročna vezava v vrhunsko obdelano usnje
  • Kar 386 strani velikosti 31 x 40 cm z zlato obrezo
Redna cena: 1.990 €. Trenutno na voljo s 500 € prihranka! Akcijska cena: 1.490 €. Možnost plačila na obroke.
Vsi izvodi so oštevilčeni. Za več informacij pišite na naslov: bostjan.kogovsek@mladinska-knjiga.si ali pokličite na številko 01 241 31 29.
maketa

Knjigo lahko naročite tudi v spletni trgovini EMKA.SI.
rokavice

DARILO: VAROVALNI OVITEK in ROKAVICE

Komplet S črnilom in zlatom vključuje poleg unikatne knjige tudi varovalni ovitek, izdelan po meri knjige, in bombažne rokavice za zaščito pri listanju po knjigi.  
faksimile

DARILO: FAKSIMILE

Posebno darilo v kompletu je faksimilni natis iniciale z delom besedila Življenje svetega Bernarda in drugih svetnikov v velikosti 270 x 191 mm. Dragoceni rokopis je nastal okoli leta 1180 v samostanu Stična, danes pa ga hrani NUK v Ljubljani.  
bon

VREDNOSTNI BON ZA 50 €

Ob nakupu razkošne bibliofilske izdaje in rednem plačilu kupnine prejmete tudi bon za 50 €, ki ga lahko unovčite pri naslednjem nakupu nad 100 €.  
listini

LISTINE

Po uskladitvi vseh podrobnosti glede vašega unikatnega izvoda knjige S črnilom in zlatom izda Mladinska knjiga Založba, d. d., Rezervacijsko listino, s katero jamči, da izvod v času veljavnosti listine ne bo niti ponujen niti prodan komu drugemu. Po plačilu celotnega zneska prejmete od Založbe Listino o lastništvu knjige z dokumentom o prehajanju knjige iz roda v rod oziroma v roke novemu lastniku. Z njo založnik jamči, da ste postali lastnik unikatnega izvoda knjige, oštevilčenega s številko, zapisano v knjigi.  
stojalo

STOJALO

S knjigo lahko kupite tudi po meri narejeno stojalo iz masivnega lesa, ki daje knjigi oporo, da se med listanjem ne poškoduje. Stojalo je izdelano iz masivnega barvanega bukovega lesa in je izdelano po meri knjige. Cena je 59,90 €. maketa